rampad brasov usi pvc

USI OSCILOCULISANTE

Cu ajutorul sistemului de feronerie prin culisare, ușile oscilo-culisante nu utilizează spațiul din interior pentru deschidere.

Printr-o acționare facila a mânerului se realizează o aerisire optima prin funcția de basculare.

Având același design cu al ușilor de balcon și ușor de manevrat realizează o izolare termica și fonica foarte buna.

O SCHIMBARE IN SPATIU

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

UȘI OSCILO-CULISANTE

Instalațiile de fabricație ale RAMPAD Brasov, în domeniul Tâmplăriei PVC și Aluminiu, ne permit sa construim uși osciloculisante de mari dimensiuni și diferite modele, adaptabile oricărui proiect. Produsele de calitate, practicile de producție și programele de control a calității, asigura fluxului de producție o calitate optima și o constanta în menținerea ei.

rampad brasov usi pvc (6)

Experienta si perfectionarea specializata a echipei RAMPAD Brasov, in domeniul produselor cu Tamplarie PVC si Aluminiu cu deschidere larga, precum usile osciloculisante, a furnizat de-a lungul timpului, clientilor nostrii, cele mai bune solutii in constructia proiectelor in care am fost implicati.

rampad brasov usi pvc (9)

Prin combinarea a doua uși, obținem o descoperire a colțurilor camerelor, și o combinație intre economia de spațiu, o vedere mult mai larga a întregii încăperi și un design cât mai contemporan.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu