rampad brasov usi pvc (10)

USI CULISANTE

Ușile culisante fac camerele mai spațioase și mai luminoase.

Design-ul echilibrat al ușilor asigura o mișcare lenta, funcționare fiabila și de durata.

Posibilitatea de deschidere a ambelor canaturi fac ca aceste culisante sa îndeplinească din punct de vedere vizual cele mai înalte cerințe.

TRAIESTE MAI MULT IN LUMEA DIN JUR

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

UȘI CULISANTE

Designul minimalist, potrivit și claritatea lui, permite ușilor culisante sa se alinieze în poziția deschis, prin stivuirea parților cu o precizie milimetrica. Atunci când vorbim despre mai multe elemente ele permit trecerea luminii, iar aliniamentul simetric și estetica lui, îndeplinește și cele mai înalte standarde estetice.

rampad brasov usi pvc (3)

Indiferent de metoda de pliere sau deschidere, ușile culisante, produse la RAMPAD Brașov, creează un mediu economic datorita izolării temperaturilor dintre cele doua medii. Ele creează o transformare completa a spațiului, lărgindu-i aria de utilizare și conecteaza mult mai ușor încăperile, oferindu-le o estetica aparte.

rampad brasov usi pvc (12)

Utilizând cea mai buna calitate când vine vorba despre Profilele PVC și Aluminiuușile noastre, reprezinta potrivirea perfecta cu standardele oricărui constructor, arhitect sau proprietari de construcții civile, indiferent ca vorbim de constructii noi sau renovări. Calitatea, performanta și valoarea produselor noastre reprezinta cele mai bune trei cărți de vizita prin care suntem recomandați.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu