rampad brasov usi pvc batante

USI BATANTE

Ușile exterioare exprima personalitatea interioara a spațiului și completează armonios aspectul exterior al casei.

Usile exterioare se pot realiza cu :

  • Prag de aluminiu, pentru zone cu trafic intens sau cu ramă închisă (cadru închis), pentru o izolaţie termică sporită;
  • Cercevea lată de 105mm sau 126mm (pentru dimensiuni atipice şi cerinţe speciale);
  • Geam termoizolant cu 2 sau 3 foi sticlă;
  • Balamale speciale;
  • Armătură din oţel zincat, grosime minim 2mm;
  • Imbinări prin sudare ale colţurilor, ceea ce contribuie decisiv la creşterea duratei de viaţă a uşii de intrare

TRAIESTE MAI MULT IN LUMEA DIN JUR

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

UȘI BATANTE

RAMPAD Brasov este un pionier în proiectarea sistemelor de uși batante și deține o capacitate foarte mare de fabricație. Fiind dedicați creării de produse open space, focusul nostru bazat pe dezvoltarea produselor PVC, a dat multe rezultate ce au dus la determinarea celei mai inovatoare game de uși și ferestre din PVC și Aluminiu disponibile pe piața.

rampad brasov usi pvc (2)

UȘILE BATANTE nu au fost o caracteristica tipica a caselor, ci mai mult a spatiilor comerciale. Insa cu trecerea timpului acest tip de ușa, a început sa fie folosita cu succes în designul de interior al locuințelor private. De ce? Explicația este una foarte simpla: ușile batante nu ocupa asa mult spațiu în timpul folosirii, egalând astfel echilibrul și simetria spațiului locuibil.

rampad brasov usi pvc (4)

Principalele avantaje ale ușilor batante sunt: Durabilitate mult mai mare, Economie de spațiu la folosire, Manevrabilitate ușoara, Reducerea riscului lovirilor la utilizare, Suprafața de sticla poate fi mult mai mare decât la ușile clasice, Elementele constructive pot fi înlocuite cu un efort minim.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu