Untitled-1

STICLA

Proprietățile de izolare termica și fonica ale ferestrelor sunt în mare parte influențate de calitatea geamului termoizolant.

Ferestrele RAMPAD pot fi echipate cu diverse tipuri de sticla, care au proprietăți diverse și pe lângă avantajele garantate de sticla LowE, oferă beneficii multiple. Ferestre pot avea în component lor sticla termoizolanta cu sticla antiefracție si cu sticla cu control solar, cea mai noua inovație în domeniu.

Sticla folosită la realizarea pachetului de geam termoizolant este de cea mai înaltă clasă. Astfel, produsele furnizate îndeplinesc toate cerințele impuse de cele mai exigente reglementări și normative tehnice precum și de standardele europene privind protecția mediului.

STICLA FERESTRELOR TALE

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de constructii printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

STICLA

Sticla ce face parte din ferestrele cu Tâmplărie PVC și Aluminiu, are un rol esențial în izolația pe care o fereastra o oferă. Acest tip de sticla este folosita atât pentru construcțiile cu destinație privata, comerciala sau a clădirilor cu diferite destinații. O fereastra cu un singur geam, nu oferă practic nici un coeficient de izolație. De aceea grosimea sticlei,calitatea ei și numărul de straturi reprezinta un factor esențial în izolație.

sticla-geam-termopan

Daca achiziționați o casa noua, faceți o renovare sau pur și simplu schimbați ferestrele, cel mai bine ar fi sa consultați acest detaliu, sticla ferestrelor, pentru ca este un factor extrem de important în izolația fata de mediul extern.

20100604_ML05S_AwningWindow_JPEG_8010693582_normal

Fenomenele meteorologice au un impact major asupra temperaturilor din interiorul unei clădiri. Tocmai din aceasta cauza cât mai multi constructori recomanda clienților, când vine vorba despre sticla ferestrelor cu Tâmplărie PVC și Aluminiu, sa achiziționeze ferestre cu cât mai multe camere și minim 2 straturi de sticla (geamuri).

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu