Rulouri exterior rampad brasov

RULOURI FERESTRE

Rulourile Rampad  oferă  gamă larga de opțiuni care vor răspunde cerințelor oricărui tip de proiect.

În oferta noastră veți găsi rulourile exterioare din aluminiu – pentru clădirile care au deja ferestrele instalate și rulourile suprapuse, concepute ca un tot unitar cu tâmplăria și care oferă un plus de protecție termică datorită carcasei izolate cu polistiren și a lamelelor umplute cu spumă.

TRAIESTE MAI MULT IN LUMEA DIN JUR

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de constructii printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

RULOURI FERESTRE

Pe lângă funcția lor principala (de umbrire) rulourile exterioare oferă o gama larga de avantaje  – asigură protecție împotriva zgomotului de afară, creează o izolație termica suplimentara, protejează fereastra de intemperii, servește ca protectie împotriva privirilor curioase și au un rol important în prevenirea efracțiilor.

Rulouri exterior rampad brasov

Rulourile respecta principiul de baza în sensul ca sunt montate numai deasupra ferestrei, ajungând după montaj sa facă corp comun cu aceasta. Avantajele acestui sistem constau în faptul ca pentru montarea casetei nu se găurește profilul, iar aceasta nu obturează suprafața vitrata. Mai mult decât atât, caseta de rulou VEKAVARIANT poate fi montata și deasupra unei ferestre construite din aluminiu sau lemn stratificat.

vekavariant

Casetele rulourilor VEKA sunt izolate termic evitându-se astfel riscul apariției mucegaiului în zona superioara a ferestrei.

Rulourile VEKA pot fi operate atât manual cât și electric sau prin telecomanda.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu