RAMPAD in Topul Firmelor din Brasov

Aproximativ 300 de firme braşovene care au reuşit performanţe de invidiat în cursul anului trecut, au intrat şi în competiţia celor mai bune firme din ţară. Mai exact, un număr de 289 firme din Braşov, întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici şi microîntreprinderi ocupă locuri fruntaşe în Topul Naţional al Firmelor, ediţia a XXII-a 2014 organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie judeţene şi cu cea a Municipiului Bucureşti.

Ne bucuram foarte tare sa facem parte din acest top. Rampad Brașov, parte a concernului Metabras sa aflat pe lista celor mai vânate firme de talie mijlocie în tot anul 2015 de către clienții locali și naționali.

Datorita seriozității și implicării de care am dat dovada în absolut toate proiectele finalizate în anul 2015 cât mai multi clienți și-au îndreptat atenția către firma noastră când a venit vorba despre construcții,  structuri metalice sau montajul structurilor metalice.

Din câte se poate observa și în pagina unde sunt defasurate ultimele proiecte duse la bun sfârșit, sub îndrumarea domnului Director General Cătălin Ceposu (recent nominalizat la gala „EY WORLD ENTREPRENEUR OF THE YEAR”) am dus la bun sfarsit construcții din domeniul structurilor metalice și construcții din domeniul civil.

Rampad Construct SRL

Recommended Posts

Leave a Comment