2675972141

PLASE DE INSECTE

Plasele de insecte furnizate de RAMPAD Brasov pot fi:

  • clasice (cu balama, care pot fi montate pe orice tip de tâmplărie)
  • rulou (cu casetă şi ghidaje şi care nu se îndepărtează pe timpul iernii)
  • plisse (cel mai modern sistem cu acționare verticală sau orizontală, fără elemente pretensionate și care oferă eficiența și fiabilitate maximă).

TRAIESTE MAI MULT IN LUMEA DIN JUR

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de constructii printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

PLASE DE INSECTE

Cu toții știm cât e de neplăcut sa ne dorim răcoare, într-o seara de vara, dar sa nu ne-o putem permite din cauza faptului ca, dacă deschidem geamul, vor intra în casa țânțari, musculițe, albine și alte vietăți zburătoare, care ne tulbura odihna.
Plasele împotriva țânțarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veți reuși sa va bucurați liniștiți și fără a fi deranjați în serile calde, de zgomotul și înțepăturile insectelor. Folosind plasele veți putea sta într-un spațiu bine aerisit fiind în același timp protejați.

plase de tantari tip rulou

Aerisirea unei camere este foarte importanta. De multe ori se întâmpla ca printr-o simpla deschidere de fereastra sa avem parte și de o mica invazie de insecte. Din acest motiv de fiecare data când suntem în contact direct cu un proiect luam în calcul și acest mic detaliu, tocmai în ideea de a oferii un serviciu complet clientului final.

rulouri-exterioare-cu-plasa-insecte-tip-plisse

Cu un design elegant și o operare foarte ușoara a tuturor sistemelor anti insecte pentru ferestre, RAMPAD Brașov, oferă soluția ideala pentru fereastra ta. Sistemele noastre anti insecte sunt inovatoare, eficiente și oferă un design atrăgător ferestrei tale.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu