glafuri rampad brasov ferestre

GLAFURI

Glafurile au un rol funcțional foarte important prin protecția asigurată pereților, dar și unul estetic, definitivând aspectul sistemului de tâmplărie.

  • Glafuri interioare: fabricate din PVC extrudat sau marmura compozita, rezistente la umezeală, temperaturi înalte, zgârieturi, uşor de întreţinut, se pot comanda în diferite nuanţe de imitaţie de lemn sau RAL.
  • Glafuri exterioare: fabricate din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, foarte rezistente la intemperii, protejează zidurile exterioare, înfrumuseţează aspectul faţadei clădirilor, se pot comanda în diferite nuante RAL.

Glafurile se monteaza numai cu  profil de inaltare (solbanc) care
ajuta la fixarea glafurilor interioare si exterioare sub tocul ferestrei

TRAIESTE MAI MULT IN LUMEA DIN JUR

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de constructii printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

GLAFURI

Când vorbim despre o noua fereastra ce conectează doua încăperi sau o încăpere cu exteriorul clădirii, trebuie neapărat sa aducem în discuție și tipul de glaf-uri ce vor fi folosite.

Asa cum gulerul este piesa cea mai importanta la o cămașa, glaful este piesa cea mai importanta când vorbim de aspectul, estetica, cromatica și designul unei ferestre.

glafuri rampad brasov

Glafurile ferestrelor cu Tâmplărie PVC și Aluminiu, comercializate de RAMPAD Brasov, sunt ideale pentru orice fel de aplicație, fie ea una comerciala sau una rezidențiala. Disponibile în numeroase mărimi, culori și materiale, grafurile RAMPAD Brașov au o rezistenta foarte mare în fata intemperiilor, modificărilor de temperatura și acțiunilor mecanice.

_werzalit__b99252cf0ffeb099aa6728c108034ff9_800_600

Glafurile interioare, reprezinta o completare perfecta pentru fiecare sistem de ferestre.

Cu o varietate de culori disponibile foarte mare, pervazul sau glaful unei ferestre se poate adapta perfect elementelor de mobilier existente.

Aplicația glafurilor este disponibila, atât în interiorul cât și în exteriorul sistemelor de ferestre.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastră nu ezitați sa contactați unul dintre specialiștii RAMPAD Brașov la numerele afișate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu