FERESTRE CONFORT CU PROFILE PVC RAMPLAST CU 6 CAMERE DE IZOLARE brasov

FERESTRE CONFORT CU PROFILE PVC RAMPLAST CU 6 CAMERE DE IZOLARE

Fereastra CONFORT este o fereastra cu adâncimea profilului de 70 mm, trei garnituri de etanșare și o geometrie interna a profilului împărțita în 6 camere de izolare. Sistemul de profile RAMPLAST ECOLUX  care intra în componenta FERESTREI CONFORT are un design clasic, cu muchiile rotunjite și dimensiuni compacte. Se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante în plan paralel.

  • Ferestre cu profile cu 6 camere de izolare cu sistem de profile de clasa A
  • Latime profil 70 mm
  • Etansare cu 3 randuri de garnituri
  • Transfer termic de pana la 1.27W/m2K cu profile armate
  • Izolare fonica de pana la 43 dB
  • Posibilitatea montarii de geam termoizolant dublu (24mm) sau triplu (34mm)
  • Design clasic
  • Armatura din otel zincat minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata
  • Fereastra CONFORT este disponibila in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn

DESIGN MODERN SI EFICIENT

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

FERESTRE CONFORT CU PROFILE PVC RAMPLAST CU 6 CAMERE DE IZOLARE

RAMPLAST, garantează produsele sale, dispune de toate argumentările și certificările necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene, ale cărei normative interzic folosirea plumbului în procesul de fabricație.

Cu un design atrăgător si tente moderne, Tamplaria PVC de la Ramplast, comercializata de RAMPAD Brasov, se adaptează perfect nevoilor persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice indiferent de proiect, fie ca vorbim despre înlocuirea ferestrelor termopan sau primul montaj de ferestre termopan.

Ecolux 6 camere - colt bagheta 34mm

Fiecare proiect are cerințe particulare: de la “un grad înalt de eficienta energetica” pana la un “concept econom”, în gama noastră de produse veți găsi profilul potrivit atât pentru o construcție noua sau o renovare pentru case uni- sau multi-familiale, cât și pentru construcții comerciale sau industriale.

FERESTRE CONFORT CU PROFILE PVC RAMPLAST CU 6 CAMERE DE IZOLARE

Exteriorul unei clădiri influențează în mod semnificativ caracterul acesteia, atât optic și funcțional cât și energetic. Prin sistemele RAMPLAST, comercializate de RAMPAD Brasov, considerați experți în domeniul ferestrelor și al fațadelor aveți garanția unei mărci de calitate și obțineți produse, care vor constitui în mod individual o soluție pentru toate cerințele.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu