SOFTLINE_70_hfvfv

FERESTRE SOFT CU PROFILE PVC VEKA CU 5 CAMERE DE IZOLARE

Fereastra SOFT este o fereastra cu adâncimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etanșare și o geometrie interna a profilului împărțita în 5 camere de izolare. Sistemul de profile VEKA SOFTLINE 70 AD care intra în componenta FERESTREI SOFT are un design clasic, cu muchiile ușor rotunjite. Se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante în plan paralel.

  • Fereastra Soft cu Profile Veka cu 5 camere de izolare cu profile de clasa A
  • Lățime profil 70 mm
  • Etanșare cu 2 rânduri de garnituri
  • Transfer termic Uw de 1,0 W/m2K, in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.
  • Izolare fonica de pana la 40 dB
  • Vitrari de la 6 mm la 42 mm (în functie de bagheta utilizata), atât pentru ramele fixe cât și pentru cele mobile
  • Grosimea pereților exteriori de 3 mm ai pofilelor respecta cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL „Clasa A” și corespunde normativului european SR EN 12608
  • Design soft
  • Armatura din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si funcționare îndelungata
  • Fereastra SOFT este disponibila in aproape 50 falieri în culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, fereastra poate fi executata cu placări de aluminiu.

ASPECT CONTEMPORAN

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

FERESTRE SOFT CU PROFILE PVC VEKA CU 5 CAMERE DE IZOLARE

Contururile ușor rotunjite și cerceveaua semi-coplanara, conferă profilelor pvc de la veka, un design atractiv și pliabil pe orice fel de construcție. Pereții exteriori respecta cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate și conferă ferestrei o mai buna durabilitate. De asemenea puteți selecta culoarea potrivita pentru proiectul dvs. din paleta de culori pentru sistemele de ferestre din tâmplărie PVC de la VEKA.

101214_103232_109346

Cu un profil pentacameral, fereastra VEKA SOFTLINE 70 AD asigura căminului tău un confort termic sporit și un aspect modern, aerisit și luminos. Fie ca vorbim despre o construcție noua sau una proaspăt renovata, fereastra VEKA SOFTLINE 70 AD reprezinta alegerea perfecta.

E_101214_103232_107214

Prin cele 5 camere interioare de izolare, sistemul SOFTLINE 70AD asigura pierderi minime de temperatura, lucru ce diminuează costurile de răcire pe timpul verii sau de încălzire pe timpul iernii.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu