Foto_SL82

FERESTRE PLUS CU PROFILE PVC VEKA CU 6 CAMERE DE IZOLARE

Fereastra PLUS este o fereastra cu adâncimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etanșare și o geometrie interna a profilului împărțita în 7 camere de izolare. Sistemul de profile VEKA SOFTLINE 82 SL care intra în componenta FERESTREI SOFT are un design clasic, cu muchiile ușor rotunjite. Se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara și exterioara, inclusiv culisante în plan paralel.

  • Fereastra plus cu profile VEKA cu 6/7 camere de izolare sistem de profile de clasa A
  • Lățime profil 82 mm
  • Etanșare cu 3 rânduri de garnituri
  • Transfer termic de pana la 0.67W/m2K in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. Astfel, FEREASTRA PLUS îndeplinește standardul de eficienta implicit caselor pasive.
  • Izolare fonica de pana la 43 Db
  • Vitrari de la de la 24 mm la 52 mm, în functie de bagheta utilizata.
  • Design modern
  • Armatura din otel zincat minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate și funcționare îndelungata
  • Fereastra SOFT este disponibila în aproape 50 folieri în culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, fereastra poate fi executata cu placări de aluminiu.

DESIGN MODERN SI EFICIENT

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brasov lansează noua divizie de Tamplarie PVC si Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

FERESTRE PLUS CU PROFILE PVC VEKA CU 6 CAMERE DE IZOLARE

Contururile ușor rotunjite și cerceveaua semi-coplanara conferă profilelor pvc de la veka un un design atractiv și pliabil pe orice fel de construcție. Pereții exteriori respecta cu strictețe prevederile celui mai ridicat standard de calitate și conferă ferestrei o mai buna durabilitate. Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil în aproape 50 folieri in culori RAL, în imitații de lemn sau în folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai în exterior sau numai în interior. De asemenea, sistemul permite placări cu aluminiu.

101290_103341_schnitt

Ferestrele sunt principalele surse de lumina din o încăpere, indiferent de destinația ei. Ferestrele trebuie dispuse strategic de la bun început astfel încât ele sa permită luminii sa intre în camera, sa ofere o priveliște cât mai frumoasa, sa se apropie cât se poate de mult de design-ul clădirii sau al încăperii și nu în ultimul rând sa reducă la maxim pierderile de temperatura.

101290_103341_ecke

Cu un sistem conceput pe 3 niveluri de garnituri ferestrele pvc de la veka împiedică pătrunderea zgomotului, frigului, umidității și curentului. Datorita adâncimii de 82 mm, sistemul SOFTLINE 82 poate fi folosit atât în cazul renovărilor cât și în cazul imobilelor noi.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa contactati unul dintre specialistii RAMPAD Brasov la numerele afisate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu