Untitled-1

FERESTRE ECO CU PROFILE PVC RAMPLAST CU 4 CAMERE DE IZOLARE

Fereastra ECO este o fereastra cu adâncimea profilului de 60 mm, doua garnituri de etanșare și o geometrie interna a profilului împărțita în 4 camere de izolare.

  • Profil utilizat – RAMPLAST ECOTHERM
  • Lățime profil 60 mm
  • Etanșare cu 2 rânduri de garnituri
  • Transfer termic Uw de 1,24 W/m2K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit.
  • Izolare fonică de pană la 40 dB
  • Vitrari de la 4 mm la 24 mm (în functie de bagheta utilizata)
  • Design clasic
  • Armatura din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate și funcționare îndelungată
  • Fereastra ECO este disponibila in aproape 50 folieri în culori RAL, în imitații de lemn pe ambele fete.

DESIGN FIN MARCA RAMPAD

Implicând ultimele inovații în materie de prelucrare existente pe piața tâmplăriei PVC, RAMPAD Brașov lanseaza noua divizie de Tâmplărie PVC și Aluminiu, spre a ajuta atât noii clienți cât și cei actuali sa preia în întregime controlul proiectelor de construcții printr-un mix de servicii, oferite toate sub același acoperiș.

FERESTRELE ECO CU PROFILE PVC RAMPLAST

Design-ul tridimensional al ferestrelor eco, cu profile pvc Ramplast, cu 4 camere de izolare, deține o formă desăvarsita și reprezintă un vârf în domeniul tehnic. Designul ferestrelor eco, atrage prin rotunjimi nobile la interior și exterior, detalii ce oferă tamplăriei un caracter absolut nou și totodată modern.

3904132_orig

Profilele PVC RAMPLAST cu 4 camere, pot fi fabricate în diferite culori la solicitarea clientului. De asemenea ele pot avea diferite mărimi sau forme în functie de proiect. Profilele PVC de la RAMPLAST au fost proiectate având ca tema principala obținerea unui sistem compact, cu parametrii de izolare termica și fonica ridicați.

environmentally-FRIENDLY

Profilele Ramplast sunt extrudate utilizând aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fără plumb și staniu care sunt compuși toxici pentru organismul uman și mediul înconjurător.

RAMPAD Brasov, mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii eficiente.

Pentru mai multe detalii legate de proiectul dumneavoastră nu ezitați sa contactați unul dintre specialiștii RAMPAD Brașov la numerele afișate mai jos:

Director Executiv Tamplarie PVC si Aluminiu