Demo Metal Brașov

DEMO METAL este un eveniment unic. Este unicul eveniment din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor, ce a primit și primește validarea companiilor importante din piaţă şi a publicului de specialitate după cele trei ediţii de până acum. În acest an, intre 20-23 Mai, cei mai importanţi furnizori de maşini-unelte, scule, echipamente, accesorii şi soluţii software pentru industria de prelucrare a metalelor prezintă inovaţii şi tehnologii de ultimă oră în cadrul ediţiei de la Braşov.

La a IV-a ediţie în 2015, Demo Metal coagulează la Braşov spiritul inovativ al companiilor din România, conturându-se a fi cea mai mare concentraţie de înaltă tehnologie pe metru pătrat.

Suntem pregătiţi să vă întâmpinăm cu soluţii, oportunităţi şi noutăţi. Vă aşteptăm la Brașov, cu mașinile-unelte și echipamentele în funcțiune pentru dumneavoastră. Demo Metal nu este evenimentul comozilor. Pune pe toată lumea la treabă: organizatori, expozanți, vizitatori, parteneri. Toți au ceva de făcut la Demo Metal. Toți au ceva de oferit, toți au ceva de câștigat la Demo Metal. Demo Metal este EVENIMENTUL definitoriu al industriei de profil. Este evenimentul ce ne oferă repere în agenda de proiecte pe întregul an ce urmează, până la următoarea ediție.

Pentru mai multe detalii accesati pagina web a evenimentului Demo Metal sau vizualizati Newsletter/ul.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Bucuresti Ora Locala
  Răspunde

  De unde v-ati inspirat pentru acest articol?

  • horatiu
   Răspunde

   Buna ziua,

   Articolul este o preluare chiar din pagina evenimentului respectiv, la finalul articolului este indicat si link/ul respectiv. Rampad reflecta ceea ce se intampla in pietele in care activeaza. Daca va mai putem fi de folos si cu alte raspunsuri, nu ezitati sa ne adresati intrebari.

Leave a Comment