Confecții metalice. Croim pe măsura proiectelor.

Toate confecțiile metalice pe care Rampad le execută sunt ca niște ținute. Depinde doar în ce context are nevoie clientul de ele. Unele sunt mari, impunătoare, folosind mult material fie că vorbim de oțel, tablă, profile, țevi etc., altele sunt de gală, migăloase, necesitând multă atenție în execuție. Dar, indiferent de mărimea proiectului de confecții metalice, nu facem rabat de la un singur lucru: CALITATEA – certificată și la nivel de ISO.

Dificultate
Calitate
21%
Deadline
PROIECTE
Volume

Rampad se pricepe

Rampad și-a început activitatea efectivă în luna mai a anului 2012, într-un spațiu micuț în curtea Metabras. La început, executam diverse servicii pentru clienții care achiziționau produse siderurgice de la Metabras – de la tăierea metalelor cu oxi-acetilenă până la diverse suduri. În scurt timp, ne-am dat seama că prinseserăm un trend favorabil, clienții aveau nevoie de serviciile noastre, mai ales pe șantiere. Am început să executăm lucrări după proiect, la început mai mici, după aceea din ce în ce mai mari.

Ne-am dimensionat echipa, am angajat oameni competenți la proiectare și project management, muncitori calificați, cu experiență mare și foarte mare în activitatea atelierului, iar clienții au crescut atât ca număr, cât și ca volume de lucrări pe care le executau cu Rampad, „obligându-ne” după numai doi ani de activitate să implementăm un sistem de ERP care să deservească atât activitatea de confecții metalice, cât și pe cea de construcții, pe care o începuserăm în paralel.

Astăzi suntem două echipe, împărțite în două ateliere de confecții metalice, cu o suprafață de lucru de peste 1500 metri pătrați, cu dotări corespunzătoare normelor în domeniu.

TĂIERE CNC CU OXI-ACETILENĂ ȘI PLASMĂ
95%
TĂIERE MANUALĂ CU OXI-ACETILENĂ ȘI PLASMĂ
85%
TĂIERE MECANICĂ TABLĂ ȘI PROFILE
83%
ÎNDOIRE TABLĂ - ABKANT
73%
RULARE TABLĂ - VALȚ
60%
POLIZARE MATERIALE
80%
SUDURĂ MIG-MAG, ARC ELECTRIC
88%
GRUNDUIRE ȘI VOPSIRE
92%
MONTAJ, PUNERE ÎN OPERĂ
96%

Servicii și tipuri de lucrări Rampad – Confecții metalice

Rampad – Confecții metalice dispune de un arsenal important de utilaje și dotări cu care își desfășoară activitatea în cele două ateliere, lucrările executate fiind următoarele:

  • Structuri metalice pentru: hale industriale, consolidări clădiri existente, platforme etc.;
  • Tubulaturi şi accesorii din tablă neagră, zincată sau inox;
  • Scări metalice, platforme, balustrade \ Estacade cu lungimi fixe sau variabile \ Șarpante;
  • Copertine metalice \ Coșuri de fum \ Lănci ardere combustibil \ Atenuatoare de zgomot;
  • Transportoare elicoidale \ Piesă de transformare \ Buncăre metalice etc.

Dispunem și de un parc auto corespunzător, dimensionat în funcție de volumele de lucrări executate și livrate la client.

Suntem croitori în metal